Zó helpen wij de onderneming

Of wij nu financiële, fiscale of andere werkzaamheden voor je verrichten, voorop staat dat wij altijd streven naar een voor jou optimaal resultaat, hoe beperkt of omvangrijk de opdracht ook is.

Wij kijken of jouw dromen financieel haalbaar zijn.

Ben je ondernemer? Doe dan nu de MKB branchescan. De MKB branchescan helpt je om inzicht te krijgen in jouw positie in de branche. Het invullen neemt slechts enkele minuten in beslag en je krijgt direct een persoonlijk adviesrapport.
Dit bevat naast kansen en bedreigingen: de kritische prestatie indicatoren (kpi’s), financiële verwachtingen per branche en de adviesbehoefte ten aanzien van de accountant. De resultaten worden afgezet tegen de branchegemiddelden. Je weet dus direct hoe je staat ten opzichte van de concurrent.

Mkb-branchescan SRA

Van Luxemborg & De Kok

Janssen Accountants werkt samen met Van Luxemborg en De Kok in Tilburg. Door de samenwerking met hen kunnen wij u ook van dienst zijn bij wettelijke controles en niet alledaagse ondernemingsactiviteiten, zoals fusies en overnames, juridische of financiële herstructureringen en financiële / estate planning.

Van Luxemborg en de Kok is een accountants- en belastingadvieskantoor met een vooraanstaande positie als full-service dienstverlener voor het MKB. Zij zijn net als wij een no-nonsense kantoor, met twee benen op de grond en midden in de maatschappij.

Of wij nu financiële, fiscale of andere werkzaamheden voor u verrichten, voorop staat dat wij altijd streven naar een voor u zo optimaal mogelijk resultaat, ongeacht hoe beperkt of omvangrijk uw opdracht ook is. Daarbij is Van Luxemborg en De Kok de afgelopen jaren een prima partner gebleken.

Samenwerkingspartner Van Luxemborg & De Kok

Wij kennen elkaar al 25 jaar waardoor Janssen Accountants weet hoe onze werkwijze is en wat wij van hen verwachten. Het voelt vertrouwd en dat is prettig zaken doen

– Hans van der Vorst, Gloudemans Gevelproducten

Waarmee kunnen we jou ondersteunen?