Starters nemen we aan de hand.

Wij helpen daar in de opstartfase van de onderneming graag bij.

Zo helpen wij jou als starter

Denk daarbij aan de begeleiding bij het ondernemersplan, inschrijving bij de Kamer van Koophandel, aanmelding bij de belastingdienst, het inrichten van de administratie, de eisen aan een factuur, de keuze van de rechtsvorm, welke verzekeringen heb ik nodig en wat komt er kijken bij het aannemen van personeel.

Loop je al langer met het idee om voor jezelf te beginnen en wil je weten wat er allemaal op je af gaat komen als ondernemer, maak dan geheel vrijblijvend en kosteloos een afspraak. Wij kunnen veel vragen direct beantwoorden.

Ongeacht de omvang van de opdracht, streven wij naar een zo optimaal mogelijk resultaat, met een hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs. Voor starters hanteren wij daarbij een pakket van diensten tegen een vast overeengekomen prijs zodat je vooraf weet waar je aan toe bent.

Startersbegeleiding bij Janssen Accountants in Dongen

Voor het vernieuwen van de bakwand hebben we diverse scenario’s bekeken waarbij het advies van Janssen was om de investering in het nieuwe boekjaar te doen zodat we maximaal belastingvoordeel hebben.

– Bas van Dongen, CAFETARIA LEF – LEKKERS EN FRIET

Waarmee kunnen we jou ondersteunen?