Janssen Accountants is een regionaal actief accountantskantoor met 15 medewerkers.

Wij ontzorgen de ondernemer op financieel en fiscaal gebied. Als adviseur voor het MKB zijn wij persoonlijk betrokken en weten wij wat er bij de onderneming speelt en privé van belang is.

Vaste contactpersonen klikken zo lekker.

Het Brabantse bedrijf Janssen Accountants is gespecialiseerd in accountancy en belastingadvies. Al veertig jaar ondersteunen we MKB-klanten uit de regio met succes.

Het kantoor, omringd door andere bedrijven, staat in het mooie Dongen. Vandaaruit werken we met een compact, jong en ambitieus team (even spieken wie) mee aan de financiële gezondheid van bedrijven. We zijn niet alleen bijzonder normaal en gezellig, maar ook nog eens heel goed in wat we doen. Klanten blijven namelijk lichtjaren bij ons.

Janssen Accountants is ook een bekend gezicht in het maatschappelijke leven. We ondersteunen verenigingen, evenementen en activiteiten op sportief en cultureel gebied. Dat past perfect bij onze waarden verbinding en betrokkenheid.

Klinkt goed en wil jij ons team komen versterken?

Check onze vacatures en bel, mail of app en loop binnenkort een keer binnen (gewoon doen!).

T 0162 315374

Stuur wat je wilt sturen naar personeelszaken@janssenaccountants.nl.

App tijdens kantooruren naar 06 57546985

Janssen Accountants
Bolkensteeg 17
5103 AA Dongen

Janssen Accountants in Dongen

Team

Onze 15 adviseurs voor het MKB kenmerken zich door persoonlijke betrokkenheid, korte communicatielijnen, flexibiliteit en een informele maar professionele benadering naar onze relaties. Iedere relatie heeft een vaste contactpersoon die bekend is met de onderneming.

Maatschappelijke betrokkenheid

Janssen Accountants doet graag iets voor het maatschappelijk welzijn in de regio waarin we met zijn allen werkzaam zijn.