Welke vacature past bij jou?

Accountant

  • 1-5 jaar ervaring
  • Minimaal 32 uur

Je bent verantwoordelijk, communicatief vaardig en hebt een oplossingsgerichte mindset. Je weet hoe belangrijk het is om goed samen te werken met je collega’s en stelt jezelf gelijkwaardig op binnen het team. Jij bent altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen om jezelf te ontwikkelen. Je hebt een kritische blik op je eigen functioneren en hecht veel waarde aan integriteit en empathie.

Lees meer

Ervaren Assistent Accountant

  • 2-5 jaar ervaring
  • Minimaal 24 uur

Dankzij jouw expertise en ervaring weet je snel verbanden te leggen en zie je waar processen nog efficiënter kunnen verlopen. Je hebt regelmatig goede gesprekken met de klant en laat zien dat je altijd boven op de zaak zit. Je houdt van variatie in je werk en voelt de behoefte om jezelf voortdurend te blijven ontwikkelen. Verder schakel je moeiteloos tussen verschillende taken en prioriteiten.

Lees meer

Junior assistent accountant

  • 0-1 jaar ervaring
  • Minimaal 32 uur

Je bent iemand die vanaf dag 1 al waardevol is voor ons team. We hopen niet alleen jou veel te leren, maar we hopen ook van jou nieuwe ideeën en frisse invalshoeken te ontvangen. Verder heb je enige ervaring opgedaan in het accountancy vak, bijvoorbeeld door werkervaring, stage of een HBO-studie Je hebt bij voorkeur een HBO-opleiding in Accountancy of Bedrijfseconomie gevolgd of volgt deze momenteel.

Lees meer

Naast hard werken, vinden wij hard genieten ook belangrijk.

Maarten werkt

‘Doorgroeien
     naar zelfstandig
relatiebeheerder.’

Maarten | Assistent-accountant / Relatiebeheerder

In 2016 ben ik, na het afronden van mijn HBO Accountancy bij Janssen Accountants in Dongen begonnen als Assistent-accountant. Het eerste jaar stond voornamelijk in het teken van het leren kennen van de software en het ondersteunen van de relatiebeheerders.

Daarnaast kreeg ik alle ruimte om op vrijdag de theoretische opleiding tot accountant te volgen. Dit in combinatie met de goede begeleiding van mijn collega’s heeft ertoe geleid dat ik al snel mijn eerste klanten mocht bezoeken.

In de jaren die volgden heb ik een mooie klantenportefeuille opgebouwd, met klanten die ik volledig zelfstandig mag begeleiden. Een impressie voor het soort klanten die wij bedienen vind je op janssenaccountants.nl/referenties/.

Inmiddels ben ik, naast mijn werk als relatiebeheerder, veel bezig met het begeleiden van ambitieuze collega’s. Ik durf wel te zeggen dat onze interne begeleiding van collega’s uniek is, ik ben zelf het levende bewijs.

Momenteel zit ik in het laatste jaar van mijn praktijkopleiding tot accountant, dus volgend jaar hebben we weer een goede reden voor een feestje ????.

Heb je vragen over werken bij Janssen Accountants?

Bel mij gerust via 06 – 23 81 54 22 of stuur een mailtje naar m.klijsen@janssenaccountants.nl.

Solliciteren zonder gedoe

STAP 1

Jij solliciteert

Na ontvangst van je sollicitatie laten we je zo snel mogelijk weten of we je uitnodigen voor een gesprek.

STAP 2

Het eerste contact

We bellen je om een eerste gesprek in te plannen. Prangende vragen mag je dan natuurlijk al stellen.

STAP 3

Elkaar ontmoeten

In het eerste gesprek is het ons doel om elkaar te leren kennen en te ontdekken of we goed bij elkaar passen.

STAP 4

Het tweede gesprek

Jij en wij enthousiast? Dan plannen we een vervolggesprek in waarin we wat meer de diepte in gaan.

STAP 5

Voorstel & aan de slag

Als er een goede match is met jou, de vacature en onze cultuur, dan doen we je een voorstel om in dienst te treden.

Maak kennis met een paar van jouw nieuwe collega's

Martine

Assistent-accountant


Tom

Assistent-accountant


Doorgroeimogelijkheden bij Janssen Accountants

Doorgroeimogelijkheden

Er zijn voldoende mogelijkheden om door te groeien naar een breder pakket aan werkzaamheden en/of verantwoordelijkheden. Dat doe je in de eerste plaats door het opdoen van ervaring. Zien wij dat werkzaamheden jou goed afgaan dan zullen we je snel nieuwe uitdagingen geven. Hoe snel dat gaat wordt bepaald door jouw persoonlijke ontwikkeling.

Doorgroeien is geen doel op zich. Belangrijkste dat jij je comfortabel voelt bij wat je doet.

Veel verantwoordelijkheid bij Janssen Accountants

Veel verantwoordelijkheid

Uiteraard laten we je eerst rustig wennen aan je nieuwe werkomgeving. Zodra we zien dat jij je in je nieuwe rol comfortabel voelt en je jouw taken goed en zorgvuldig uitvoert dan zullen we je snel meer verantwoordelijkheid geven. Dit kan op verschillende gebieden zijn. Zo kun je groeien in de rol van relatiebeheerder en dus de zorg over een klant hebben, nieuwe collega’s begeleiden of (mee)werken aan adviesopdrachten.

Blijven leren bij Janssen Accountants

Traject om jezelf te ontwikkelen

Jezelf ontwikkelen doe je voor een groot gedeelte op de werkvloer. Daarbij krijg je veel hulp van je collega’s, je gaat werken met een hecht team. Zij investeren een deel van hun tijd in jouw ontwikkeling en vinden het leuk om jou stappen te zien zetten. Daarnaast wordt er ruimte gegeven voor opleidingen, trainingen en cursussen tijdens werktijd. Iemand met ambitie kan zich bij ons tot een allround (assistent-) accountant ontwikkelen waardoor je werk nooit saai wordt.

Chantal

Heb jij vragen over werken bij Janssen Accountants?

Chantal helpt jou graag verder, bel, mail of app haar gerust.